Zoeken en Boeken: Harrachov

Vakantie in Harrachov, Tsjechië

  • Wellness Hotel Harrachovka +, Reuzengebergte, Harrachov
  • 8 persoons vakantiehuis Milada, Reuzengebergte, Harrachov
  • Hotel Skicentrum, Reuzengebergte, Harrachov
  • 5, 13 en 14 persoons Appartementen Sachr, Reuzengebergte, Harrachov

Harrachov

Vakantie in Harrachov

Harrachov is een toeristisch aantrekkelijk plaatsje direct gesitueerd aan de grens met Polen. Het is met name bekend door de glastraditie (Boheems Kristal) en de skischanswedstrijden in de winter. Tijdens uw bezoek moet u beslist een bezoek brengen aan het glasmuseum. U kunt daar met name de productie aanschouwen in de werkplaats, het glas bewonderen en het tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen. Er is veel vakantievertier te genieten in Harrachov. U vindt hier een rodelbaan, tenniscentrum, openluchtzwembad, midgetgolfterrein en een 9-holes golfbaan. Door het aantrekkelijke prijspeil en de gemoedelijke sfeer zult u zich hier meteen thuis voelen. Er zijn gezellige terrassen, een leuk marktje maar ook leuke bars, prima restaurants en vele winkeltjes.

Activiteiten in Harrachov

Heel bijzonder is de aanwezigheid van een abseilpark in Harrachov. Deze bestaat uit een serie van kunstmatige hindernissen van touwen en staalkabels die in een parcours voor verschillende toepassingen opgesteld staan.

Harrachov is gelegen in een schilderachtige bergachtige omgeving met vele bossen dus vergeet vooral ook uw wandelschoenen niet! De prachtige Mumlava watervallen zijn een lust voor het oog.

Mumlava watervallenOok het gebied tussen Myto (het lagere deel van Harrachov) en Rokytnice nad Jizerou waar de rivier Jizera door de diepe rotsmijn stroomt is werkelijk fabelachtig. Hier bevinden zich zeer uitgestrekte en gevarieerde bergbossen. De herfstkleuren van de beuken in het Jizerskydal zijn net zo onvergetelijk als de lentekleuren die dit riviergebied zijn specifieke kleur geven.

Tsjecho Reizen biedt u een uitgebreid scala aan dag activiteiten om de prachtige omgeving van het Reuzengebergte te ontdekken! Deze kunt u reserveren indien u verblijft in of rondom Harrachov. De dag activiteiten/programma’s die wij aanbieden zijn zowel voor actievelingen als gezinnen geschikt en vinden plaats onder begeleiding van deskundigen.

Voor u alvast uitgezocht

Favorieten

Onze aanbevelingen

Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Harrachov en geniet van een fantastische zomervakantie!

Locatie