Zoeken en Boeken: Spindleruv Mlyn

Vakantie in Spindleruv Mlyn, Tsjechië

  • Pension Monika, Reuzengebergte, Spindleruv Mlyn
  • Hotel Astra, Reuzengebergte, Spindleruv Mlyn
  • 19-21 persoons vakantiehuis Stoh / Dias, Reuzengebergte, Spindleruv Mlyn
  • 17 persoons vakantiehuis Jan, Reuzengebergte, Dolni Dvur

Spindleruv Mlyn

Vakantie in Spindleruv Mlyn

Op zo’n 710 m boven de zeespiegel ligt het pittoreske bergplaatsje Spindleruv Mlyn. Spindleruv Mlyn is uitgegroeid tot een perfecte uitvalsbasis voor actieve vakanties of activiteiten in de zomer. Dit gezellige plaatsje met een Anton- Pieck uitstraling is zeer lieflijk mede doordat het riviertje de Elbe zijn weg baant door het dorp. Aan de rand van het plaatsje bevindt zich ook nog een stuwmeer voor de waterliefhebbers! Vooral onder de natuurliefhebbers en sportievelingen is het een zeer populair reisdoel. Met name de mooie bergen in combinatie met het zeer aangename klimaat en de gezellige entourage dragen hiertoe bij. Elk jaargetijde is de natuur met de fraaie kleurenpracht bijzonder mooi.

Activiteiten in Spindleruv Mlyn

In de zomer biedt Spindleruv Mlyn de wandelaars meer dan 200 kilometer wandelroutes. Er zijn ook 2 skiliften die ook in de zomer werken waarmee men omhoog kan en weer omlaag wandelen.

In het gezellige dorpscentrum zijn diverse soorten van activiteiten te ondernemen zoals rodelen, paardrijden, mountainbiken, wandelen, zwemmen, squashen, minigolf, vissen en tennissen.

Spindleruv Mlyn kunt u te voet, per fiets en zelfs vanuit de lucht bewonderen.

Nieuw is het aquapark in Spindleruv Mlyn op 1000 meter van het dorpscentrum. Er zijn meer dan 50 restaurants, gezellige bars en disco’s. Voor elke gast is er wat wils in de avonduren. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn hier aanwezig! Mede daarom hebben wij hier zoveel accommodaties en activiteiten te bieden!

Spindleruv Mlyn - Monkey park

Spindleruv Mlyn - Monkey park

Het Monkey park in Spindleruv Mlyn is een groot paradijs voor kinderen en de "jong volwassenen" onder ons. Het is een klim en klauterpark dat tegen de rodelbaan aan ligt in Spindleruv Mlyn en misschien nog wel het best te vergelijken met ons apenkooien.
Het Monkey park is geopend in Juni 2006, heeft 32 hindernissen en is 432 meter lang dus aan vermaak geen gebrek.
Spindleruv Mlyn - Bikepark

Het boven Spindleruv Mlyn aangelegde bikepark met een speciaal aangelegde afdaling voor mountainbikers nodigt alle liefhebbers van adrenalinesporten uit. Een stoeltjeslift neemt de fietsers met hun fietsen mee de heuvel op en die dalen af via de piste in Spindleruv Mlyn.

Waterval Spindleruv Mlyn

Tsjecho Reizen biedt u een uitgebreid scala aan dag activiteiten om de prachtige omgeving van het Reuzengebergte te ontdekken! Deze kunt u reserveren indien u verblijft in of rondom Spindleruv Mlyn. De dag activiteiten/programma’s die wij aanbieden zijn zowel voor actievelingen als gezinnen geschikt en vinden plaats onder begeleiding van deskundigen.

Een ideale mogelijkheid om uw vakantie in of rondom Spindleruv Mlyn een afwisselend tintje te geven en dat, wanneer u dat wenst!


Voor u alvast uitgezocht

Favorieten

Onze aanbevelingen

Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Spindleruv Mlyn en geniet van een fantastische zomervakantie!

Locatie